Alege folie cu bule de aer pentru ambalarea obiectelor fragile

Folie stretch

De câte ori nu ai vrut să transporți sau să expediezi diverse obiecte fragile și acestea au avut de suferit datorită faptului că nu au fost protejate corespunzător? Cât timp pierzi de fiecare dată când vrei sa transporți obiecte fragile căutând să improvizezi tot felul de soluții astfel încât aceste obiecte să nu aibă de suferit pe durata transportului? Ei bine, pentru toate aceste probleme soluția ideală este alegerea de folie cu bule de aer pentru ambalarea obiectelor fragile.

Acestă folie cu bule de aer are rolul de a proteja orice obiect fragil, de diferite dimensiuni, atunci când este transportat și astfel nu mai este nevoie ca pe durata transportului respectivele obiecte să fie atât de atent manevrate. Dacă până acum nu ai mai folosit această folie cu bule de aer, trebuie să știi că aceasta este obținută dintr-un material plastic, foarte flexibil și care este transparent, iar la distanțe regulate acest material este prevăzut cu numeroase bule de aer de mici dimensiuni care acționează sub forma unor mici perne de aer pentru a proteja diversele obiecte care sunt ambalate cu ajutorul acestei folii. Mai mult decât atât, această folie este extrem de ușoară, astfel că nu va crește greutatea obiectelor transportate și este foarte ușor de manevrat pe timpul ambalării obiectelor.

Este foarte important de subliniat că această folie cu bule de aer este foarte rezistentă, nu are miros și este neutră din punct de vedere chimic. Mai mult decât atât, datorită materialului din care este confecționată folia, aceasta nu absoarbe apa și este stabilă la acțiunea apei. Prin urmare, datorită tuturor acestor proprietăți, folia cu bule poate fi utilizată pentru ambalarea diverselor tipuri de obiecte fără ca această folie să aibe vreun efect negativ asupra respectivelor obiecte. Cel mai adesea astfel de folie cu bule de aer este utilizată pentru ambalarea obiectelor din ceramică, sticlă sau lemn, dar și a echipamentelor electrice și electrocasnice sau a instrumentelor muzicale. Fie că ai nevoie de astfel de folie pentru a transporta obiectele fragile personale atunci când te muți într-o nouă locuință, fie că îți muți biroul într-o nouă locație sau administrezi o afacere care se ocupă cu diverse produse care au un risc ridicat de a fi deteriorate pe timpul transportului, alegerea acestei folii cu bule de aer pentru a proteja toate obiectele fragile reprezintă cea mai bună soluție.

Dacă toate aceste avantaje și caracteristici oferite de acest tip de folie pentru ambalarea obiectelor fragile te-au convins că reprezintă alegerea ideală, atunci trebuie să știi că poți găsi acest tip de folie la CTL Ambalaje. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul producției de astfel de produse destinate ambalării diverselor obiecte, CTL Ambalaje este o echipă creativă și dinamică pregătită oricând să răspundă cerințelor și nevoilor clientului. Pe lângă această folie cu bule de aer, CTL Ambalaje este de asemenea producator folie stretch si de banda adeziva personalizata. Astfel, în funcție de nevoile fiecărui client, la CTL Ambalaje poți găsi diverse produse destinate ambalării oricărui tip de obiecte.

Echipa noastră este mereu preocupată să furnizeze clienților produse de cea mai bună calitate și toate materialele de ambalare produse și comercializate de către CTL Ambalaje respectă ultimele rigori în acest domeniu. Pentru a avea o imagine completă a tuturor produselor pe care le oferim și pentru detalii suplimentare, vă invităm pe site-ul nostru www.ctlambalaje.ro.

Ai nevoie de folie cu bule de aer, folie stretch sau banda adeziva personalizata pentru ambalarea diverselor obiecte? Apelează cu încredere la echipa de la CTL Ambalaje și te vei bucura de astfel de produse de cea mai bună calitate și de o echipă de profesioniști.

Leave a Reply