Alcoolul medicinal – un produs indispensabil impotriva bacteriilor

alcool sanitar

Alcoolul sanitar  este un instrument indispensabil in lupta impotriva bacteriilor si germenilor. Cu ajutorul sau, iti poti dezinfecta rapid si eficient pielea, de exemplu, inainte de a manca sau pentru preventie. Poti comanda alcool medicinal din magazinul grupdzc.ro, care este conceput nu numai pentru a combate microbii.

Te poate proteja de multe virusuri care pot provoca boli precum infectii intestinale, herpes si chiar tuberculoza. Alcoolul sanitar se gaseste in sticlute de plastic si este foarte usor de utilizat. Doar preferintele tale influenteaza alegerea produsului, deoarece indiferent de format, alcoolul sanitar curata pielea cat mai eficient.

Alcoolul sanitar este potrivit pentru a fi utilizat chiar si in aer liber acolo unde apa si produsele de curatare, cum ar fi sapunul nu sunt disponibile. Fiind prezentat intr-o sticla convenabila, mica, este usor de pus intr-o poseta sau in masina.

Alcool sanitar pret

Alcoolul sanitar care are un pret foarte convenabil si accesibil, iar pentru utilizarea sa, acesta trebuie pus in causul palmei pentru dezinfectarea mainilor, distribuindu-l cu atentie pe intreaga suprafata a pielii. Pentru dezinfectarea ranilor poate fi turnat direct pe rana sau pe un tampon de bumbac fie vata fie pansament steril. De asemenea, il poti utiliza la dezinfectarea birourilor, a suprafetelor nelacuite, a tastaturilor, manerelor de la usi si geamuri etc. Indiferent unde il aplici, trebuie sa astepti pana se usuca si nu necesita clatire cu apa.

Compozitia alcoolului sanitar nu contine componente daunatoare, iar pielea este mentinuta in perfecta stare.  In magazinul online grupzdc.ro poti cumpara alcool sanitar la un pret ieftin.

Principalele proprietati ale alcoolului sanitar sunt acelea de dezinfectare rapida a pielii, ranilor si suprafetelor, intr-un singur tratament.  De asemenea, are un efect bland asupra pielii, iar reactiile alergice la produs trebuie sa fie absente si sa nu provoace iritatii. Are o activitate antimicrobiana ridicata, deoarece medicamentul are proprietati bactericide, virucide, tuberculoide si fungicide, asigurand un efect instantaneu si de lunga durata.

Proportia de alcool din compozitia alcoolului sanitar destinat tratamentului mainilor chirurgilor, ar trebui sa fie de cel putin 60-70%, deoarece concentratiile mai mici s-au dovedit a fi mai putin eficiente.

Alcool medicinal pret

Alcoolul medicinal pentru maini si rani trebuie sa se distinga prin prezenta componentelor chimice. De multe ori in dezvoltarea lor se folosesc aceleasi substante active, dar cu grade diferite de puritate. De asemenea, alcoolul medicinal este utilizat in diverse combinatii cu aditivi care inmoaie pielea mainilor si, care sunt descoperirile originale ale dezvoltatorilor de antiseptice pentru piele.

Alcoolul medicinal care poate fi cumparat din magazinul online grupdzc.ro are un pret destul de accesibil pentru a putea fi cumparat en-gross de institutii medicale, institutii pubice si magazine de vanzare cu amanuntul.

In concentratiile necesare, utilizarea alcoolului medicinal duce la o scadere maxima si rapida a nivelului de contaminare microbiana a pielii. Alcoolul medicinal este activ impotriva bacteriilor gram-negativ si gram-pozitiv, a ciupercilor Candida, a virusurilor, inclusiv a virusurilor hepatitei parenterale si a infectiei cu HIV. Pe baza opiniei cercetatorilor moderni, cel mai eficient este frecarea pielii mainilor cu alcool medicinal timp de 1 minut.

Alcoolul sanitar are un efect bactericid si virucid. Proprietatile bactericide incep sa apara la valori mai mici – incepand cu concentratia de 13%. Cel mai mare efect antimicrobian se manifesta atunci cand continutul de alcool se situeaza in intervalul 50-70%.

Leave a Reply