Aici gasesti cutii de carton pentru prajituri, vezi oferta Snick Ambalaje

Daca te afli la momentul actual in cautare de acele ambalaje pentru catering/delivery nelipsite din industria HoReCa, atunci acest articol este pentru tine. Trebuie sa stii ca acestea sunt nelipsite din cadrul acelor restaurante care au activa si optiunea de delivery, asadar afla de un furnizor experimentat, pe numele sau Snick Ambalaje.

Cum plasticul nu mai este o solutie pentru ambalajele de unica folosinta deoarece poluarea a atins cote alarmante, din pacate, aici gasesti cutii de carton pentru prajituri si alte ambalaje care sa te ajute sa tii sub control un stoc intreg. Pe langa aceste cutii, gasesti sacose din hartie de unica folosinta, tacamuri, caserole pentru ambalaje si diverse tipuri de produse care ofera preparatelor o depozitare eficienta.

Cu ce noutati vine Snick Ambalaje

Daca detii un restaurant, cel mai probabil vrei sa ai parte de ambalaje sustenabile, de unele care isi fac treaba atunci cand ai comenzi cu livrare. Consumatorii tai se vor bucura sa aiba parte de ambalaje de buna calitate, de unele care vor asigura depozitarea mancarii tale intr-un mod eficient. Trebuie sa tii cont de faptul ca preparatele tale trebuie sa fie inchise asa cum trebuie, ermetic, de cele mai multe ori pentru a putea avea parte de prospetime si de o temperatura pe masura.

In cadrul Snick Ambalaje gasesti diverse ambalaje si accesorii pentru bucatarie, ca tu sa ai parte de un proces simplu si usor atunci cand vine vorba de spatiul in care obisnuiesti sa gatesti preparatele. Accesibile si la un super pret, acestea te ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a-ti pune bucataria la punct oricand.

In cazul acelor cutii de prajituri, sigur ca ai nevoie de ele, daca obisnuiesti sa livrezi si produse dulci. Vei dori poate sa alegi niste cutii de carton cu fereastra, pentru a vedea in interiorul cutiei si pentru a avea un acces mai mare catre felul in care sunt pozitionate prajiturile.

Consulta site-ul oficial Snick Ambalaje pentru mai multe oferte

Daca esti decis si vrei sa plasezi o comanda cu ambalajele de care ai nevoie, poti intra pe site-ul Snickambalaje.com si acolo sa vezi toata gama de produs. Poti cumpara in functie de preferinte, o cantitate mai mare sau una mai mica pentru inceput. De orice ai avea nevoie, trebuie sa stii ca Snick Ambalaje ofera promotii si diferite discounturi pentru ca tu sa poti comanda produsele de care ai nevoie.

Ai la dispozitie si serviciul de personalizare pentru ca tu sa-ti poti pune amprenta pe aceste ambalaje, in sensul sa le poti personaliza asa cum doresti. Avand la dispozitie un logo sau poate o fata zambitoare care ii va face pe clientii tai sa te remarce si sa comande de la tine si a doua oara.

Sacosa cu mostre poate fi comandata de indata pentru ca tu sa poti testa in prealabil toate produsele de care ai nevoie. Poti face acest lucru, iar apoi sa te decizi daca doresti sau nu sa cumperi o cantitate mai mare din acestea.

Date de contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau, Romania