Ai impresia că vorbești de unul singur ca blogger?

Servicii-de-Branding-Personal-si-Managementul-Reputatiei-Online-1

Foarte mulți bloggeri sunt pe cale să renunțe la visul lor de a deveni bloggeri recunoscuți și apreciați cel puțin la nivel local, dacă nu chiar național, și iau decizia de a renunța doar la câteva luni după ce au început treaba cu scrisul pe blog. De ce? Pentru că nu îi vede nimeni sau pare că nimeni nu le citește postările. Într-un cuvânt, au impresia că vorbesc singuri și motivația de a continua să scrie scade, scade, și iar scade, până când dispare complet. Ei bine, trebuie spus că acela este momentul în care trebuie să nu renunți, tocmai atunci când ai impresia că nimeni nu te citește. Pentru că acolo poți găsi motivația de a merge mai departe, de a continua să scrii și de a învăța cum să crești și să transformi visul acela de a deveni un blogger important în realitate.

Prin urmare, poți trece peste această provocare de a avea senzația că blogul tău nu se adresează nimănui, iar pentru asta există specialiști care să te ajute în promovarea online a blogului tău. Cei mai buni specialiști ca blogul tău să se facă auzit sunt la Oblyo Digital Agency. Dar haideți să vedem câte ceva despre cei de la Oblyo și de ce sunt atât de apreciați de cei care au apelat deja la serviciile lor.

Câteva vorbe despre Oblyo Digital Agency

Oblyo este o agentie SEO care își propune să promoveze diverse site-uri și bloguri în mediul online pentru a facilita colaborarea dintre bloggeri și mediul de afaceri din România. Foarte mulți bloggeri nu au cunoștințe cu privire la cum funcționează promovarea online, iar Oblyo oferă servicii în acest domeniu astfel încât bloggerii să înțeleagă mai bine cum ar trebui să lucreze pe campaniile de promovare ale diferitelor branduri cu care Oblyo colaborează, iar astfel ambele părți să câștige în cele din urmă. Serviciile celor de la Oblyo sunt foarte diversificate, de la advertoriale, la servicii de optimizare SEO, servicii de mentenanță, campanii pentru bloggeri sau redactare de conținut pentru foarte numeroase site-uri.

Apelează cu încredere la Oblyo

Dacă simți că provocarea de a scrie postare după postare fără nici un rezultat din partea publicului căruia te adresezi este prea dificil de trecut de unul singur, atunci nu trebuie să mai stai pe gânduri în a apela la această agentie SEO de renume din țara noastră. Oblyo este gata să îți ofere tot sprijinul de care ai nevoie pentru a depăși această provocare din experiența ta de blogger și să ajungi acolo unde ți-ai propus. Analizează cu atenție ceea ce oferă Oblyo și vezi ce crezi că ți s-ar potrivi momentului în care te afli cu blogul tău. Poți începe prin a apela la campanii pentru bloggeri și să vezi care sunt rezultatele, iar dacă ești în continuare în impas, atunci poți alege să soliciți servicii de optimizare SEO celor de la Oblyo.

Ce înseamnă campanii pentru bloggeri?

Atunci când ne referim la campanii pentru bloggeri de la Oblyo, ne referim la o platformă creată de această agentie SEO pentru a fi un punct de întâlnire între bloggeri și firmele partenere care colaborează cu Oblyo pe partea de promovare. Astfel, anumite firme care au nevoie de promovare online lansează o serie de campanii prin care bloggerii sunt provocați să scrie un număr de articole pe baza unor cuvinte cheie legate de anumite link-uri. Rezultatul constă în promovarea acestor firme pe diverse bloguri și site-uri, iar la rândul lor bloggerii câștigă vizibilitate prin legarea postărilor de pe blogul lor cu firme de renume din diverse domenii. Tot ce trebuie să faci este să alegi campania la care crezi că poți să scrii cel mai bine și astfel vei avea cu siguranță o creștere în rândul numărului de cititori de pe blogul tău.

Reține faptul că nimeni nu a fost pe primul loc de la început și că doar prin multă documentare și muncă îți poți face blogul tău mult mai vizibil astfel încât să depășești momentul în care simți că nimeni nu te citește. Încearcă aceste campanii pentru bloggeri oferite de Oblyo.ro și vei vedea că scriind despre branduri de renume, vei atrage atenția tot mai multor cititori către blogul tău. Iar blogging-ul va putea deveni foarte curând o adevărată afacere pentru tine, atrăgând atenția tot mai mult asupra postărilor tale și câștigând trafic.

Leave a Reply