AFLA ACUM cum poti elimina stresul acumulat dupa job!

Tenis

 

Este cunoscut faptul ca, pentru o viata sanatoasa, este nevoie de o alimentatie echilibrata si sport. Daca lucrezi intr-un birou, inseamna ca iti petreci o mare parte din zi asezat pe scaun. De asemenea, stresul acumulat dupa o zi de lucru se poate dovedi a fi cel mai mare dusman al sanatatii tale, iar lipsa miscarii poate contribui la deteriorarea metabolismului, lipsei de energie si vitalitate. Pentru a te bucura de o viata longeviva, fara probleme medicale este recomandat sa gasesti o activitate fizica care iti place si sa o practici de cateva ori pe saptamana.

Afla care sunt activitatile si ce ti se potriveste

  • Jogging sau alergare usoara – este un bun antrenament atat cardio, cat si pentru rezistenta. Te ajuta sa te mentii in forma sau chiar sa slabesti, daca iti doresti acest lucru. Il poti practica oriunde si in orice moment al zilei. Nu ai nevoie decat de adidasi comozi si haine lejere.

 

  • Fotbalul – fiind un sport de echipa, pe langa miscare, este si o buna ocazia de a socializa, de a cunoaste oameni noi sau de a te reintalni cu prietenii. Pentru a practica acest sport ai nevoie, in general, de adidasi speciali. Daca vrei sa afli de unde ii poti cumpara, vezi ghetele de fotbal de pe acest site si alege-ti modelul preferat.

 

  • Scrima – este o activitate care pune accent nu numai pe miscarea fizica, ci iti antreneaza si alte calitati cum ar fi: atentia, coordonarea, viteza de reactie, strategia. Daca ti se pare atragatoare arta duelului si iti doresti sa incerci, scrima poate fi cea mai potrivita pentru tine. Vei avea nevoie de un echipament special creat pentru acest sport si, de regula, acesta costa in jur de 500 de euro. In cazul in care iti doresti sa incepi sa practici acest sport, dar nu ai banii necesari pentru un echipament, poti accesa creditul pana la salariu oferit de CreditFix, care iti ofera posibilitatea de a incepe orice activitate iti doresti, cat mai rapid.

 

  • Tenisul – o forma de miscare fizica care poate fi desfasurata atat in interior, cat si in exterior. Ai nevoie de un teren special amenajat, cu fileu, de racheta si minge. Poti practica tenisul impreuna cu una sau mai multe persoane. Si acesta este un bun antrenament cardio.

 

  • Inotul – considerat unul dintre cele mai placute moduri de a face miscare. Pe langa beneficiile asupra sanatatii fizice si psihice, inotul este si o activitate practica, recomandata pentru toata lumea. Inotul poate fi practicat atat iarna, in bazinele special amenajate, cat si vara.

 

Indiferent de forma de miscare pe care o alegi, trebuie sa stii ca efectele asupra sanatatii tale vor fi vizibile. Nu vei fi doar intr-o forma fizica de milioane, dar si starea psihica va fi modificata in mod pozitiv. Rezultatele nu se vor lasa asteptate si tu te vei simti mai bine ca oricand!

Leave a Reply