A iubi, de Ziua Indragostitilor, inseamna a darui

Cadou de Valentine's Day

„A iubi inseamna a te darui” sunt cuvintele unui dramaturg francez. Acest lucru este greu de contrazis. Dar, este la fel de important sa-ti exprimi sentimentele oferind cadouri amuzante pentru diferite ocazii, cu motiv sau fara. Daca vorbim despre ocazie, atunci, probabil, Ziua Indragostitilor este una dintre ele si una in care poti sa faci surprize placute iubitei tale. Aceasta sarcina nu este usoara, insa, poti intra intr-un sex shop online si astfel, iti vor veni idei care te vor ajuta sa alegi un cadou pentru Ziua Indragostitilor.

Deci, ce sa daruiesti unei femei de Ziua Indragostitilor?

O femeie isi doreste foarte mult un inel, o cina romantica la un restaurant si, de asemenea, o rochie sexy pe care o poti cumpara dintr-un sexshop. Daca doresti sa-ti multumesti iubita, asculta-i dorintele si incearca sa-i faci cadouri dupa preferintele ei.

Cosmetice, parfumuri, lenjerie de corp. Toate aceste lucruri girlish sunt intotdeauna potrivite pentru a fi facute cadou pe 14 februarie. Femeia este intotdeauna fericita daca primeste o lenjerie de dantela sexy, pe care o poti cumpara dintr-un sexshop online. Sa-i daruiesti un parfum va fi putin mai dificil, deoarece trebuie sa-i cunosti gusturile si sa stii din timp ceea ce ii place.

Petale de trandafiriInainte de a pleca impreuna intr-o calatorie, pregateste-i o surpriza din petalele de trandafiri pe care sa le plasezi cumva deasupra scaunului pasagerului. Pe drum, din cand in cand va cadea cate o petala de trandafir pe nasul ei si va fi placut surprinsa.  Lista cu produse o puteti vedea pe PlacereShop.ro

Bijuterii. Din fericire, femeile sunt fara aparare atunci cand vine vorba de cadouri precum inele, pandantive si lanturi. Astfel de cadouri pentru Ziua Indragostitilor  pot fi cumparate, cu siguranta, dintr-un sexshop online, pentru ca si femeilor le plac jocurile erotice. Nimeni nu va argumenta faptul ca sfera intima a vietii este o parte integranta a relatiilor de familie cu drepturi depline. Din pacate, dupa ani de casnicie, dorinta si pasiunea se estompeaza, iar sotii isi dedica mai putin timp pentru viata intima. Este posibil ca utilizarea jucariilor sexuale neobisnuite sa ajute la restabilirea intimitatii maritale. Intra intr-un sexshop online si vei avea ce alege.

Citeşte şi  5 sfaturi pentru a scapa de singuratate

Dupa numele sau, ziua de 14 februarie este o sarbatoare a iubirii si a dragostei. Prin urmare, darurile tale ar trebui sa aiba in primul rand valoare sentimentala, sa vorbeasca elocvent despre sentimentele si atitudinea fata de ea. Un sarut patimas de Ziua Indragostitilor, trebuie sa fie insotit de cadouri luminoase si interesante, iar o idee ar fi sa intri intr-un sexshop, de unde poti cumpara lucruri inedite si interesante. In niciun caz nu cumpara iubitei tale lucruri care intr-un fel sau altul o imping sa se gandeasca la partea dificila a lucrurilor. Imagineaza-ti cum ar fi pentru ea sa primeasca un set de bucatarie sau un aparate de uz casnic in ziua de Valentine’s Day? Sotia va considera ca esti lipsit de fantezie si o tratezi ca pe o menajera. Darurile pentru o zi in care trebuie sa oferi iubire, ar trebui sa fie ceva care sa provoace efectul „wow”, sa fie inedite si sa provoace pasiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>