7 argumente pentru care să alegi un ventilator baie inteligent Fresh

Ventilator baie inteligent fresh

Ai probleme cu umiditatea din baia casei tale? Deși ai un geam simți că umiditatea nu este eliminată cum trebuie? Sau baia ta nu are nici o fereastră pentru a scăpa de umiditate? În oricare dintre situațiile acestea, consideră posibilitatea de a cumpăra un ventilator baie inteligent Fresh. Cu o experiență de peste 45 de ani în domeniul aparatelor de ventilație, Fresh este una dintre cele mai reputate brand-uri în acest domeniu în țările scandinave și în întreaga Europă.

Cu un astfel de ventilator de baie problemele cu umiditatea vor fi de domeniul trecutului. Iar cele mai importante motive pentru care alegerea unui ventilator baie inteligent Fresh este cea mai inspirată decizie le regăsești în rândurile următoare.

  1. Modul de instalare este foarte simplu – Instalarea unui ventilator baie inteligent Fresh se poate face atât în tavan, cât și în perete, iar instalarea lui se face foarte ușor și rapid urmând instrucțiunile oferite de producător.
  2. Un singur model beneficiază de toate funcțiile – orice model de ventilator de la Fresh alegi, vei beneficia de toate funcțiile, precum funcția de auto-control al umidității, funcția de timer, funcția de întrerupător integrat și selectarea treptei de viteză dorite.
  3. Fiabilitate foarte ridicată – datorită modului în care este fabricat și a motorului care funcționează la tensiune joasă, un astfel de ventilator este foarte fiabil, iar garanția pentru orice model este de minim 5 ani.
  4. Modul foarte silențios de funcționare – eficiența foarte mare în eliminare umidității din baie este completată de o funcționare foarte silențioasă a ventilatorului, atât de silențioasă încât de multe ori nici nu realizezi că de fapt ventilatorul funcționează.
  5. Ușurința în utilizarea ventilatorului – având un panou de control cu lumini LED pentru a indica ce funcții sunt pornite, acest ventilator este foarte ușor de utilizat și fiecare funcție poate fi gestionată prin simpla apăsare a unor butoane.
  6. Ușurința de întreținere – datorită rotorului care poate fi detașat curățarea se poate face foarte ușor și eficient, asigurând astfel o întreținere foarte bună pe termen lung.
  7. Eficiența energetică foarte bună – indiferent cât de mult ai folosi ventilatorul, nu vei avea un consum foarte mare al energiei electrice, iar acest lucru se datorează faptului că ventilatorul Fresh vine cu o eficiență energetică foarte bună.

De unde poți să cumperi ventilator baie inteligent Fresh?

Dacă argumentele mai sus menționate te-au convins de faptul că un astfel de ventilator baie inteligent Fresh este ceea ce ai nevoie pentru baia ta, atunci trebuie spus că poți găsi diferite modele pe Intax.ro. La Intax.ro poți găsi cele mai bune produse în domeniul ventilației și tratării aerului din spații închise, iar faptul că producătorul suedez de aparate de ventilație este prezent în oferta celor de la Intax.ro nu este o surpriză, Intax.ro fiind distribuitor exclusiv în România pentru renumite firme din domeniul tratării aerului. În plus poți beneficia de numeroase reduceri de prețuri la ventilatoarele inteligente de la Fresh. Nu mai pierde timpul și intră pe Intax.ro pentru a achiziționa un ventilator baie inteligent Fresh.

Leave a Reply