6 motive sa-ti personalizezi cutiile de carton

cutii de carton

Te-ai gandit vreodata sa personalizezi cutiile pe care le trimiti? Daca nu te-ai gandit la asta pana acum, este timpul sa iei considerare aceasta idee. Cei de la Dinosans, producator carton, te pot ajuta sa te afli in posesia cutiilor de carton dorite in functie de dimensiuni si forme, ulterior le poti personaliza.

In continuare, iti voi prezenta 6 motive, extrem de bune pentru a face asta:

1.Promovarea marcii

Daca logo-ul tau se afla pe fata unei cutii care va fi trimisa, gandeste-te la impresia pe care o da acest lucru, fiind mult mai importanta decat un panou stradal sau un banner de pe o pagina web. Persoana care vede logo-ul, efectiv il tine in mana in timp ce atinge cutia.

2.Diferentierea

Gandeste-te la primirea unei cutii personalizata, imprimata, neteda, unica. Stii ce e in ea. Apoi gandeste-te la o cutie simpla, maro. Nu e la fel de frumoasa nu? Nivelul de emotie scade dramatic, la fel si perceptia clientului tau asupra gradului de incredere si de profesionalism.

3.Informatii tehnice

O cutie iti poate spune lucrurile pe care produsul in sine nu le poate spune intotdeauna: ingrediente, liste de piese, avertismente, instructiuni de folosire, greutatea produsului, etc. Este o parte dovedita a psihologiei umane- cu cat stim mai multe despre un produs, cu atat mai probabil vom cumpara din nou de la aceeasi sursa. Prin urmare, tiparirea informatiilor despre produs pe o cutie permite clientilor sa afle mai multe si contribuie la cresterea loialitatii clientilor.

4.Promovare ecologica

Imprimarea personalizata a unei cutii, este de asemenea o oportunitate de a te lauda cu cutiile tale ondulate 100% reciclabile, deoarece compania ta este verde. Acesta este un mod de a construi imaginea marcii si contribuie la loialitatea clientilor.

5.Informatii de recomanda

Daca doresti sa ajuti clientii tai sa efectueze mai multe comenzi sau sa gaseasca mai multe informatii despre produsul si compania ta, poti imprima instructiuni, adrese URL ale site-urilor web sau orice alte informatii pe care le doresti pe ambalajele tale. Cu cat este mai usor sa comanzi mai multe lucruri, cu atat mai mult clientii tai vor comanda mai multe lucruri.

6.Usurinta pentru comerciantii cu amanuntul

Aceasta este in special pentru comerciantii cu amanuntul: unele cutii, pot merge direct pe un raft intr-un magazin de vanzare cu amanuntul. Imprimate, acestea nu doar ca vor reduce costurile fortei de munca ale comerciantului (cum ar fi timpul si energia necesara pentru a elimina elementele din cutii si apoi sa le indrepte si sa le aranjeze), ci vor avea beneficii de branding atat pentru furnizor. Acesta va viza in mod automat produsele si imaginea marcii sale pe rafturile magazinelor cu trafic adus de magazin, iar comerciantul va beneficia de integrarea siglei si imaginii unui produs de incredere.

Concluzie

Daca esti de acord cu cele mentionate mai sus si te-ai decis ca e timpul sa-ti personalizezi ambalajele, ia in vedere ca ai nevoie de o echipa de designeri si ingineri de ambalaje care trebuie sa lucreze cu tine, pentru a intelege mai bine cerintele tale, pentru ca acestea sa fie adaptate intr-o solutie completa, de calitate, economica, protectiva si constienta pentru mediu. Toate acestea intr-o singura cutie !

Daca ai nevoie de cutii de carton, Dinosans este solutia perfecta pentru a-ti satisface nevoile in materie de carton si in materie de cutii de carton, fiind un important producator de carton la nivel national.

Leave a Reply