5 motive să-ți remodelezi baia

Baie contemporana

Baia ta este una dintre cele mai importante camere din casa ta. Nu numai că este o cameră pe care o folosești în fiecare zi, dar baia, împreuna cu bucătăria, sunt cele mai importante camere la care un cumpărător se uită atunci când vrei să-ți vinzi casa.

Există un număr de motive pentru care ar fi recomandat să-ți remodelezi baia și ai putea avea motivații diferite pentru proiecte diferite. Iată câteva dintre cele mai comune motive să-ți remodelezi baia.

Pentru a adăuga o baie

Una dintre cele mai comune motive pentru care oamenii își remodelează proiectul de baie din casa lor este pentru a mai adăuga o baie. Printre cele mai comune motive să adauge încă o baie este crearea unui dormitor principal, transformarea unui WC într-o jumătate de cadă sau adăugarea unei băi la un etaj care nu are una, cum ar fi beciul.

Să îți faci o nouă baie în casă este un proiect destul de costisitor, mai ales dacă este într-o zonă a casei în care nu ai țevi și conexiuni sanitare și vei fi nevoit să faci foarte multe lucruri, cum ar fi să lungești țevile pentru a ajunge la noul loc de baie, să cumperi un macerator pentru WC care să-l adaugi la locul său, să îți iei un duș sau o cadă și așa mai departe.

Pentru a extinde o baie

Nu toată lumea are spațiul sau banii necesari pentru a-și face o nouă baie, dar o bună alternativă poate fi să îți lărgești și să-ți extinzi o baie existentă.

Un proiect comun de renovare a băii este să lărgești o jumătate de baie adăugând un duș. De asemenea ai putea adăuga o cadă la acel duș. Astfel de proiecte pot fi realizate fără prea mari costuri și pot să-ți crească semnificativ valoarea casei.

Pentru a îmbunătăți baia

Stilurile de băi, la fel ca cele ale altor camere din casa ta, se pot schimba în timp. Toaletele și chiuvetele verzi și galbene erau o dată la modă, dar acum sunt considerate foarte învechide. Să îți remodelezi baia pentru a se potrivi cu vremurile noastre este un motiv foarte bun să faci asta.

Ar putea fi foarte simplu, cum ar fi văruirea cu alt culoare și schimbarea candelabrului sau ar putea fi necesară o remodalre completă. Actualizarea băii este ceva ce oamenii fac când decid să-și vândă casa.

Pentru a rezolva o problemă sanitară

Majoritatea problemelor cu țevile sunt minore și poți să te ocupi de ele cu cantitatea minimă de muncă și stres. Cu toate acestea, dacă ai o spărtură care se află în pereții din baia ta, este necesar să spargi peretele sau podeaua pentru a rezolva problema, așa că ar putea fi un motiv bun pentru a remodela.

Fiindcă așa îți dorești

Pur și simplu s-ar putea să vrei să-ți remodelezi baia fără alt motiv, ci doar pentru că simți nevoia să faci o schimbare și te va face să te simți bine. Nimic nu ar trebui să te oprească din remodelarea băii dacă ai dorință și bani, dar ar trebui să te asiguri că schimbările pe care le faci adaugă la valoarea de revânzare a casei cel puțin.

 

Leave a Reply