5 motive pentru care sa alegeti tavane false polistiren

Tavan fals

Constructiile moderne trebuie sa raspunda la un set de cerinte foarte variate, nu doar sa prezinte stabilitate si anduranta in fata intemperiilor si a trecerii timpului. Cladirile moderne trebuie sa fie si ecologice si economice. Cu cat consumul de resurse si de materiale ecologice sunt mai rezistente si reciclabile cu atat sunt mai ecologice.

Desi se discuta foarte mult despre sistemele de caldura, lumina si apa calda, dar si izolatia exterioara care este parte integranta a constructiei, exista o modalitate prin care puteti sa aveti in interior rezultate remarcabile atat ca izolator cat si ca decor. Este vorba despre tavane false polistiren care sunt demne de luat in calcul mai ales, datorita motivelor pe care urmeaza sa le enumeram.

Tavanele false din polistiren sunt un foarte bun izolator termic

Mai ales daca locuiti intr-un apartament situat la ultimul etaj al blocului, atunci aceste tavane false polistiren creeaza un tampon intre tavan si interiorul camerei care nu permite transferul de caldura atat de usor.  Astfel, costurile cu incalzirea se reduc simtitor pe timp de iarna.

Sunt un foarte bun izolator fonic

Aceste tavane false polistiren reprezinta o alegere foarte buna si datorita faptului ca sunt un foarte bun izolator fonic. Absorb sunetele si combat efectul de ecou in camera. De asemenea, prin absorbtia sunetului nivelul de zgomot care iese din apartament este si acesta diminuat. Mai ales atunci cand este vorba despre un apartament, izolarea fonica reprezinta un aspect care nu trebuie pierdut din vedere pentru a va crea propriul confort.

Acopera sistemele de incalzire si racire

Mai ales daca in apartament aveti foarte multe tevi care circula pe tavan, atat cele care asigura caldura cat si ventilatia, pot sa fie acoperite foarte usor cu ajutorul acestor tavane false polistiren. Acest mod de a masca tevile este extrem de apreciat de designerii de interioare mai ales pentru spatiile comerciale sau de birouri, insa, o data cu trecerea timpului a devenit o solutie foarte buna si pentru zonele rezidentiale.

Asigura un stil modern si urban

Placile de tavan fals polistiren asigura un aspect foarte modern intrucat pot sa fie cu modele in relief sau plane si pot sa aiba diferite tipuri de texturi. Si, sa nu mai spunem ca usureaza foarte mult misiunea de a avea un tavan perfect drept. Partea cea mai apreciata este aceea ca se pot incastra sisteme de iluminat moderne. Astfel, prin incorporarea unor sisteme de iluminat pe LED intreaga incapere va capata un aspect modern si urban.

Montajul rapid

Si, cel mai mare avantaj este acela ca montajul se realizeaza foarte rapid. Nu necesita sa aveti o indemanare aparte sau experienta atunci cand le montati intrucat tot ceea ce conteaza este sa le puneti drept. Este o operatiune usoara care nu necesita decat putina indemanare si un boloboc.

Aceste tavane false polistiren reprezinta cea mai la indemana solutie mai ales atunci cand va doriti sa treceti prin amenajarile interioare foarte rapid. Va vor oferi solutia cea mai buna dar si garantia ca veti profita de unele avantaje care nu sunt posibile prin intermediul altor metode.

Leave a Reply