5 avantaje pentru care să alegi geamuri din PVC

Tavidor, un lider în tâmplărie PVC, termopane și uși din Rădăuți, ne scot în evidență 5 avantaje majore pentru care să alegem geamurile PVC atunci când ne dorim ceva mai mult de la casa noastră.

1. Geamurile din PVC sunt numărul 1 în eficiența energetică

Rama unui geam joacă un rol decisiv în promovarea energiei și izolării termică eficientă din punct de vedere al costului. Profilurile geamurilor realizate din PVC au cel mai bun scor, comparându-le cu geamurile din aluminiu sau lemn. Au cele mai bune valori de izolare și sunt capabile să reducă costurile de energie și încălzire. Există un potențial deosebit de înalt de economisire a energiei când folosești geamuri cu ramă din PVC într-un standard pasiv al unei case. În zilele noastre geamurile caselor pasive pot fi fabricate eficient și ieftin folosind profiluri calitative din PVC având chiar și 3 straturi.

2. Geamurile din PVC au un raport foarte bun calitate-cost

Geamurile din PVC oferă avantaje foarte bune din puncutl de vedere al costului, atât în perioadă achiziției cât și pe întreaga durată de viață a acestora. Ramele din lemn sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decât cea a profilelor PVC, iar geamurile din PVC costă cu 30% mai mult reprezentând costuri alternative. Bazându-ne pe potențialul înalt de economisire a energiei și întreținerii minime pe întreaga durată de viață a acestora de mai mult de 50 de ani, costurile sunt economisite de asemenea pe termen lung.

3. Geamurile din PVC sunt ușor de întreținut

Geamurile din PVC de calitate sunt foarte ușor de întreținut și necesită o întreținere minimă. Geamurile din lemn, pe de altă parte, trebuie să fie unse o dată la 2 ani și revopsite o dată la 5 ani. Granula de PVC calitativă este extrem de rezistentă la condițiile meteo. Pentru a curăța ramele geamurilor tot cee ce ai nevoie este un lichid de curățat geamuri datorită proprietăților ușor de întreținut al suprafețelor netede ale profilului.

4. Geamurile din PVC sunt remaracabil de durabile

Opus geamurilor din lemn, cele din PVC au o durată de viață foarte lungă. Ferestre de calitate ies în evidență datorită rezistenței acestora la distorsionare și nivelul mare de funcționalitate de la an la an. Bazându-ne pe durata de viață mare de cel puțin 50 de ani, geamurile PVC sunt o investiție excelentă, chiar și luând în considerare menținerea valorii proprietății.

5. Geamurile din PVC stimulează un eco echilibru excelent

Geamurile din PVC sunt 100% reciclabile și astfel economisesc resurse. 40% din tot gazul și rezervele de ulei din lume sunt folosite pentru încălzirea și asigurarea energiei pentru clădiri, în timp ce doar 4% se duc în producția plasticului și doar 1% sunt folosite în cazul PVC. Pe lângă faptul că sunt reciclabile, durabilitatea și nivelele scăzute de poluare din timpul producției profilurilor PVC ajută la producerea unui eco echilibru excelent și contribuie la protecția mediului. Geamurile din PVC țin mai mult decât geamurile din lemn și consumă energie substanțial mai mică în timpul procesului de fabricare.

 

Leave a Reply