4 motive să alegi o firmă de găzduire de calitate

4 motive să alegi o firmă de găzduire de calitate

Este excelent să ai un web design bun care arată atractiv, împreună cu idei de marketing grozave care îți scot brandul în față, dar niciuna dintre aceste lucruri nu contează dacă website-ul tău nu este găzduit la o firmă de servicii web de încredere.

Dacă te străduiești să înțelegi de ce hosting-ul web este atât de important pentru succesul website-ului tău, te invit să citești câteva motive pentru care un bun provider de găzduire web este diferența dintre succesul și eșecul afacerii tale.

Website-ul tău nu va fi disponibil atunci când contează

Pentru început, cheltuiești o sumă mică de bani în fiecare lună doar pentru a-ți ține website-ul online, apoi există șansele ca website-ul tău să fie mai mult offline decât online. Acest lucru este comun când plătești la o anumită firmă de hoisting doar pentru că e ieftin, fiindcă foarte multe firme vor revinde resurse pe care ei nu le au și acest lucru înseamnă că în final site-ul tău va avea de suferit.

Desigur, cu cât este mai mult website-ul tău online, cu atât există șanse mai mari să îți vinzi serviciile sau produsele potențialilor clienți. Întotdeauna să cauți un provider de hosting web, precum SANNET care te asigură că site-ul tău va fi online mai tot timpul și că nu ai greșit când ai ales acest web host.

Website-urile care se încarcă rapid contează

Să alegi o companie de hosting bună este o decizie în special importantă când vine vorba de timpul de încărcare a paginilor. O firmă de hosting slabă va avea hardware de proastă calitate sau va avea prea mulți clienți situați pe un singur server dedicat fără destule resurse ce pot fi distribuite și în final îți va încetini website-ul și clienții tăi potențiali vor ajunge să caute serviciile în altă parte fiindcă s-au săturat să aștepte.

Primești suportul de care ai nevoie

Să faci un website să meargă nu este ușor, indiferent dacă ești experimentat sau nu, așa că este important să colaborezi cu o firmă ce oferă servicii web profesională care este întotdeauna acolo pentru tine când ai nevoie de sprijin.

Un provider bun de hosting va avea mai multe metode de suport la dispoziție din care să alegi și să iei legătura cu cineva din cadrul firmei când ai nevoie. Dacă ești clientul unei firme de servicii web care nu oferă suport, atunci website-ul tău va suferi și acest lucru înseamnă că vizitatorii tăi vor suferi.

Pierderea fișierelor

Una dintre cele mai rele lucruri care se poate întâmpla experienței tale de web hosting este atunci când firma cu care colaborezi nu îți oferă protecția de care ai nevoie și nu face backup la fișiere, riscând să pierzi munca pe care ai depus-o în orice moment, fiind expus la un potențial atac și neavând fișiere stocate în siguranță pentru a putea fi folosite în cazul în care le pierzi pe cele de pe server.

Motivele de mai sus sunt unele dintre multele motive pentru care este important să alegi o firmă de găzduire web de încredere, de altfel, website-ul tău va avea de suferit.

Leave a Reply