10 lucruri pe care trebuie să le știți despre întâlnirile online

Dragostea în era digitală este o mare provocare. Sunt gata? Le spun prietenilor mei? Ce trebuie să fac? Unde trebuie să mă înregistrez? Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frecvente întrebări care apar atunci când oameniiiau decizia de a se întâlni online cu o persoană.

În perioada în care toată viața noastră este acaparată de lumea digitală, dragostea nu putea rămâne pe dinafară. Acest fenomen s-a adaptat la progresele tehnologice, însă întrebarea este: noi ne-am adaptat? Ce gândesc oamenii despre dragoste și lumea virtuală?

În cele ce urmează vă vom spune tot ceea ce trebuie să știți  pentru a învăța cum să vă descurcați în lumea dating-ului online.

Numărul persoanelor care intră pe site-urile de dating este din ce în ce mai mare

Potrivit statisticilor din ce în ce mai multe persoane au căpătat încredere în comunitățile de dating online. Există din ce în ce mai mulți utilizatori care își caută jumătatea în lumea virtuală, deoarece consideră că este și foarte comod și foarte palpitant.

Dacă vreți să intrați în această lumea, vă vom spune cum trebuie să procedați:

Utilizați un limbaj aspirațional

Nu trebuie să păreți plictisiți, ci dimpotrivă. Spuneți-i persoanei cu care comunicați care sunt obiectivele voastre pentru a demonstra că sunteți pasionați de ceea ce faceți. Fiți subtili pentru a nu părea exagerat ceea ce povestiți.

Fiți pozitivi

Oamenii vor să cunoască mai întâi calitățile unei persoane și nu problemele sale. Dacă sunteți pozitivi veți atrage întotdeauna oamenii. Arătați-le celorlalți că sunteți optimiști.

Nu începeți să vorbiți despre muncă

Cel puțin până în a treia sau a patra zi, vă recomandăm să nu vorbiți prea mult despre activitatea profesională. Pentru a nu-l plictisi pe celălalt, discutați despre subiecte distractive, cum ar fi excursiile cu prietenii sau vacanțele. Munca poate aștepta.

Fiți sinceri

Este bine ca întotdeauna să fiți sinceri cu cei cu care interacționați. Vorbiți-le cu sinceritate despre voi, despre stilul vostru de viață. Puteți să le ascundeți unele lucruri private, dar o relație care începe cu lucruri neadevărate nu se va îndrepta pe calea cea bună. Argumentele pro și contra constituie o carte de vizită bună. Fiți autentici!

 

Alegeți bine fotografiile

Toți avem ofotografia care ne place mult. Alegeți o fotografie care vă face să vă simțiți bine și care surprinde felul vostru de a fi. Aceasta este prima impresie pe care cealaltă persoană și-o va face despre voi.

Nu vă faceți prea multe iluzii

Nu uitați că vorbiți cu o persoană complet străină. Vă recomandăm să avansați încet și să rețineți că, până când nu o cunoașteți bine și până când nu ieșiți de câteva ori cu acea persoană, nu puteți fi siguri că este persoana ideală.

Nu fiți convenționali

Lumea virtuală și reală este plină de astfel de oameni. Străluciți și fiți speciali. Îndrăzniți să spuneți lucruri care vor determina cealaltă persoană să vă aleagă pe voi.

Fiți veseli

Umorul este un aliat bun și folosirea lui în cadrul întâlnirilor online este cea mai bună opțiune. Bucurați-vă de discuțiile de pe chat. La urma urmei, important este să vă distrați.

Aveți răbdare

Căutați ceea ce vă place și nu vă mulțumiți cumai puțin. Ideea nu este să ieșiți la o întâlnire cu prima persoană cu care ați vorbit. Mai devreme sau mai târziu, persoana pe care o căutați o să apară.

Dating-ul online nu este foarte diferit de restul întâlnirilor. La urma urmei, esența este aceeași: oameni cu interese comune se întâlnesc pentru a se bucura de momente frumoase împreună.

Intrați pe Placere.ro

Intrați pe Placere.ro, cea mai mare comunitate de dating online din România și creați-vă cont pentru a avea posibilitatea să cunoașteți oameni noi cu care să discutați pe chat, să legați prietenii, să începeți o relație frumoasă și de lungă durată.

Acest site de matrimoniale a fost creat cu scopul de a vă oferi posibilitatea să cunoașteți oameni noi, oameni cu hobby-uri și interese comune cu ale voastre.

Dați dovadă de curaj și intrați în această mare comunitate. Veți vedea că norocul vă va surâde și veți reuși să găsiți persoana potrivită alături de care veți putea petrece momente minunate împreună.

Nimic nu este mai frumos decât să găsiți persoana potrivită și să începeți o relație care poate duce la căsătorie, la o viață în doi cu totul specială.

One comment on “10 lucruri pe care trebuie să le știți despre întâlnirile online

  1. Matrimoniale Romania 27/01/2022 22:47

    Intalnirile pe un site de matrimoniale sau socializare sunt o modalitate minunata de a cunoaste persoane noi si, de ce nu, de a incepe o relatie.

    Cu siguranta exista si intamplari mai putin placute, dar si povesti de succes care s-au au inceput in online si s-au terminat cu o relatie de lunga durata sau chiar casatorie.

    Un lucru este sigur, si in dating-ul online, la fel ca in oricare alt aspect al vietii este important sa te distrezi, sa te simti bine, dar tine intotdeauna minte regula de aur „poarta-te cu ceilalti asa cum ti-ai dori sa se poarte si ei cu tine”.

Leave a Reply