#1 Giveaway Codecanyon/Themeforest !

Salutare dragi prieteni,dragi internauți…astăzi sunt puțin mai darnic așa că m-am hotărât să ofer cititorilor acestui blog un pack format dintr-o parte din chestiile care eu le-am cumpărat de pe codecanyon.

Poate unii dintre voi nu aveți bani .. știu cât de greu e,nici pe mine nu m-a ajutat nimeni chiar dacă și în acest moment sunt să zic falit,but anyway,acest pack sper să vă fie util și să îl împărtășiți și cu alții.

Acest pachet conține :

PHP Social Microblogging ,o platformă gen twitter cu care vă puteți construi o comunitate (În valoare de 21$)

Premium SEO Pack – WordPress Plugin – Cel mai râvnit plugin wordpress în materie de seo la ultima sa versiune (Valorează și „ista” 35$).

Smart Content Protector – Pro WP Copy Protection – Cu siguranță cel mai bun plugin dacă vrei să îți protejezi conținutul de pe site.

Și vedeta acestei seri din acest Giveaway va fi : Blogo – Stylish WP Theme for Creative Bloggers , temă premium pentru viitorul tău blog,sună frumos nu?pentru un demo mișcă-ți mâna leneșă și intră pe www.themeforest.net și caută-o acolo.

Ah,cu toate că ăsta e un giveaway am și eu o rugăminte.Dacă doriți să intrați în posesia acestuia lăsați un comentariu mai jos cu adresa voastră de email și o părere despre ce credeți că ar trebui să mai postez în materie de resurse. Eu vă voi trimite download-ul pe email.

Toate cele bune !

Leave a Reply