#1 Giveaway Codecanyon/Themeforest !

Salutare dragi prieteni,dragi internauți…astăzi sunt puțin mai darnic așa că m-am hotărât să ofer cititorilor acestui blog un pack format dintr-o parte din chestiile care eu le-am cumpărat de pe codecanyon.

Poate unii dintre voi nu aveți bani .. știu cât de greu e,nici pe mine nu m-a ajutat nimeni chiar dacă și în acest moment sunt să zic falit,but anyway,acest pack sper să vă fie util și să îl împărtășiți și cu alții.

Acest pachet conține :

PHP Social Microblogging ,o platformă gen twitter cu care vă puteți construi o comunitate (În valoare de 21$)

Premium SEO Pack – WordPress Plugin – Cel mai râvnit plugin wordpress în materie de seo la ultima sa versiune (Valorează și „ista” 35$).

Smart Content Protector – Pro WP Copy Protection – Cu siguranță cel mai bun plugin dacă vrei să îți protejezi conținutul de pe site.

Și vedeta acestei seri din acest Giveaway va fi : Blogo – Stylish WP Theme for Creative Bloggers , temă premium pentru viitorul tău blog,sună frumos nu?pentru un demo mișcă-ți mâna leneșă și intră pe www.themeforest.net și caută-o acolo.

Ah,cu toate că ăsta e un giveaway am și eu o rugăminte.Dacă doriți să intrați în posesia acestuia lăsați un comentariu mai jos cu adresa voastră de email și o părere despre ce credeți că ar trebui să mai postez în materie de resurse. Eu vă voi trimite download-ul pe email.

Toate cele bune !

6 comments on “#1 Giveaway Codecanyon/Themeforest !

 1. Selo 12/07/2014 11:08

  In primul rand mi-as dori sa vad niste tutoriale si cat mai multe pluginuri si teme 😀

  • Matei Irinel 14/07/2014 16:32

   Salutare,ţi-am trimis pe mail packetul.

 2. Blogging20 19/07/2014 19:36

  Nu sunt un cititor fidel dar sper sa raman. Ceea ce am gasit pana acum imi place si chiar iti doresc succes. Referitor la subiect, cred ca ar trebui sa adaugi doar acele resurse utile, care le-ai folosit. Adauga ceea ce se cauta si nu exista, e greu sa vezi acest lucru dar daca faci putin research o sa gasesti.

 3. Sava 23/07/2014 09:31

  Salut.
  Mai este valabil giveaway-ul? Daca da, ma inscriu.
  Multumesc frumos !

  • Matei Irinel 23/07/2014 14:05

   Da, desigur, iti voi trimite deseara pe email.

   • Sava 24/07/2014 10:48

    Salut.
    Inca nu am primit e-mailul. Il mai poti trimite odata? Te rog frumos.
    Cat despre partea cu idei pentru postari, iti sugerezi sa faci niste tutoriale wordpress.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>